Teksade parandus


Kui hargivahe jm. kulub,
siis saab täiesti edukalt pikendada teksapükste eluiga...
Teksade istmiku kulumine on vägagi levinud probleem. Oleme tänaseks välja töötanud meetodi, mille puhul jääb parandatud koht õhem ja kandmisel vähem tajutav. Lisaks püüame alati saavutada tulemuse mis oleks minimaalselt märgatav - nagu kõigi parandustööde puhul.

Märkamatu tulemuse saavutamiseks on vaja veel lisaks palju muid toetavaid isikuomadusi - nt. suurepärast värvi- ja analüüsi taju jne.
Meie praktikas on mitmeid juhtumeid kus on püütud matkida meie poolset teostust, kuid tulemus pole olnud ootuspärane ja püksid on jõudnud meieni. Puuduliku teostuse korral on sageli seda väga keeruline hiljem parandada.




--------------------------------------
Koduõmblusmasinaga me ei soovita teksamaterjali õmmelda, eriti juhtudel kui on vaja ületada 4 kordset (või rohkem) materjali - see võib jääda viimaseks korraks. Sageli on koduõmblusmasinate mootorid võimsamad võrreldes hoovastiku või muude masina õmblussüsteemide vastupidavusega ja see tõttu tekivad just kahjustused nõrgemas pooles. Kui on hoovastik hakanud paigast ära käima, siis meistrimees võib selle korda teha, kuid õige pea tuleb teda taas külastada...


Üks näide tagaosa parandusest, kus on katkine koht asendatud sobivas toonis 
teksa materjaligaja teping tehtud sobivas toonis niidiga. 
Samuti on parandatud sama niidiga säärel olnud auk.

Selle juhtumi tegi lihtsaks asjaolu, et ka teksad olid algselt meie poolt 
disainitud ja õmmeldud, mis tegi materjali sobivuse ideaalseks
edevamate kandjate puhul
aab kasutada aukude parandusel pitsi



Meie Facebooki lehelt leiab rohkem fotosid aukude parandusest 

Kommentaarid