Kerry Howley ja kaelakeed juustest

Leidsin interneti avarustest ühe huvitava daami, keda sooviksin Teile tutvustada - saage tuttavaks Kerry Howrey.
Tema on loonud väga ainulaadsed kaelakeed juustest.
See konkreetne tutvustus, mis minu huvi äratas oli kirjutatud hetkel, kui Kerry Howrey oli veel üliõpilane Londoni Middlesex Ülikoolis.
Tänaseks on juba kaasaegne kullassepp ja ehtekunstnik hiljuti lõpetas First Class BA Hons Ehted ja aksessuaarid kraadi Middlesex University. Ta ise on öelnud, et on lummatud materjalide mõjusse ja materjalid peavad mõjutama meie emotsionaalset reaktsiooni - pöörates erilist huvi, kuidas need emotsioonid võivad olla vastuolulised.

Kerry poolt valminud kaelakeed on valmistatud juustest. Kerry: "Tahtsin näha, kas võiks ära visatavaid juuksed jälle ligitõmbavaks." Ta tegi neist kaelakee kasutades juba tuttavat mustrid ja sümmeetriat, mis tundus meeldiv. Kerry looming on hapra tasakaaluga vaataja või kandja silmis, mille otsustavad tunded - kas jääb peale vastumeelsus või atraktiivsus. 

Kerry Howley: "Inspireerituna Victoria ajastu sünnimaale Londonist, tahtsin teha midagi igapäevaseks nagu juustest, elegantne ja viimistletud töö on juba eksponeeritud moeetendustel ning on tekitanud vastandlikke reaktsioone alates jälestust et nii labane kuni imetluseni välja
.
Tema koduleht: http://www.kerryhowley.co.uk/
Allikas ja rohkem pilte: http://tejiendoelmundo.wordpress.com/

Suurepäraseid emotsioone,
Signe Rank

Kommentaarid