Praktika Õmblusateljee-Salong Boliree´s

Iga aasta kevadel pakume praktika kohti TTHK II kursuse rätsepatöö õpilastele - meil on võimalik saada praktilist poolt:

Parandustööd - ülerõivad ja kergerõivad
Mudeli korrigeerimistööd - ülerõivad ja kergerõivad
Individuaalõmblus tooded - vastavalt kokkuleppele ning kliendi mõõtudele ja figuurile lõigete konstrueerimine ja toodete valmistamine.
Erinevad valmistooted - disaintoodete valmistamine

Lisaks saab kogemuse klienditeeninduse ja ülevaate väikese ateljee asjaajamisest, mis annab ettekujutuse selle ala väikeettevõtlusest.
Praktiliste tööde iseloom sõltub tellijate soovidest ja ka palju praktikandi reaalsetest oskustest.

Eelmistel aastatel on praktikal viibijad saanud kogemuste pagasisse mitmeid põnevaid tooteid alates lihtsamatest parandustöödest kui ka individuaalsete rätsepatöödest nt. mantlid, meeste kalifeed, -ülikond, võistlustantsu rõivad jm. põnevat.
On olnud kohtumisi eelmise sajandi alguse rätsepatöödega jm, mis vajasid elustamist või kohendamist praeguse omaniku tarbeks.
Saadav praktiliste kogemuste reaalne maht sõltub praktikandist endast.

Tingimused:
Rätsep-Stilist viimane kursus
Kindlasti eelnev vestlus
CV caata signe@boliree.ee
Praktikakoht on mitte tasustatav.
Võimalusel ja sobivusel pakume töökohta peale kooli lõpetamist.

P.S.  CV koostamisel tasub aega võtta ja tähelepanu pöörata...
Enamasti praktikale soovijatel ei ole märkimisväärset töökogemust, siis tuleb kasuks särada muude asjadega nt. milliseid lisaaineid olete õppinud, huvidest (nii eelnevate kui praeguste), kus või millistes projektides olete osalenud/osalete (kui kaua), rohkem infot mis teile meeldib, millises osas soovite end tulevikus veel täiendada ja teie sihid/unistused ehk kuhu tahaksite jõuda.
Kindlasti tasub CV ise kirjutada - ei tasu häbeneda iseennast, Te oletegi ju alles oma elu alguses ja kogemused alles tulevad... Hullem on kui vestlusel selgub, et kirja pandud sõnaosavus pole Teie sõnavaras, siis olete juba enne koostöö algust tegelenud pettusega - mis kindlasti ei mõju Teie kasuks.

2013 aasta praktika kohad jagatud - kuid võib juba saata soove järgmiseks aastaks. 

Kommentaarid